Kisa

Vänd dig hitåt. Solen skin mig i ögonen! Så att jag måste kisa kisa kisa tills jag ler av värmen som sjunger inombords.
 
Vrid upp värmen. Vakta på vindarna och leta inga stormar.
Stum stomme.
Så ska vi en dag förstå solens språk
och kanske oss själva

Over and over again


I am here. Here, inside you. Here in your mind on your mind - remind me. Today tomorrow the other day

Att greppa detta en gång en gång ett tag

Jag vill att alla färger ska skära sig så att synen sviker och skriker och vi kan se igen. Tårarna får rinna fritt. Falla fram framåt utåt genom oss. Jag vill matcha mycket och fel. Jag vill söka efter rätt nyanser och pricka nästan rätt. Ta en känsla och att byta ut den mot mitt infall. Jag vill skriva ord i knasig ordning och arkivera baklänges framlänges ut och in. Och där kan vi mötas över en kaffe när någon spelar mjuk-svängig musik i bakgrunden, bortom det vita. I vår tavelram. Samla oss!

I rummet

Att ljudlöst smyga sig in i rummet, varandet. Att sätta sig på sin plats och spänna sitt bälte. Att titta men inte se. Att hyscha och repetera sin sanning, sanningen, verkligheten. Att vägra kika in i alla andra rum utan hellre isolera och sätta i öronproppar. Att tysta alla tankar. Att alltid återvända till sitt första argument. Att inte våga förstå. Att vara rädd. 
 
Viska. Susa in inåt. Det finns mer. Det finns större. Det finns ett par vingar till dig. Vi väntar på dig på er på oss. Vinka. Kom kom kom ut

RSS 2.0