Lucky you bought a locked look


look after the locked that were unlocked lucky dreamer

Slutligen fri

Vila tyst och reparera rehalibitera alla skador med tiden. Alla nickar och säger att det blir bra. Men det är svårt att tro med all rivighet och trasighet i fallet. Nickar ändå. Allihopa. Hoppas. Pekar långt bort på sommarfåglarna som flyger bort från kylan. På avstånd. På sikt. Så småningom. Alla ler uppmuntrande. När de kommer tillbaka, fåglarna och tar med sig hälsan - det är då solen skiner igen. Och det fejkade hoppet blir äkta och drömmarna lappas ihop. För att stå på egna ben. Och lova riskfritt. Vinden blåser och det är bara att andas frihet igen. För lyckan skrattar igen. Och styrkan är på rätt sida.


Flyg där ovan om du vill


Drömmar och sagor och verklighet. Vi begränsar oss själva. Klä dig i vingarna och flyg dit du vill, om du vill. Drick djupa klunkar mod och lita på Gud. Då kommer vingarna bära uppåt och din skugga kommer slå molnen ovanifrån. För livet är kanske en saga ändå. Om man ser på det genom rätt fönster.

Ett jagandes


Önskan om att fly sin väg ett tag. I ensamhet. Samla sig. Och sedan komma tillbaka. Som om man skulle komma ikapp. Som om man skulle få insikt. Som om bitarna skulle falla på plats. Nej det är ett jagande efter vind. Eller en jagande vind. Som blåser bort. Oss. Sedan kan vi le brett och vinka. Men det kommer en tid i tiden när vi blir fria igen.

RSS 2.0